Over Eezie

Eezie.nl is een digitale verzamelplaats voor scholieren, studenten en young professionals in en buiten Zeeland. Het is dé plek om goede tips te vinden over evenementen, festivals, opleidingen, vacatures en bijbanen en andere mooie kansen die Zeeland jou kan bieden. Kortom: eezie vertelt jou alles over studeren, werken en leven in Zeeland. 

Waarom doen we dit?

Eezie wil jongeren laten zien hoe leuk Zeeland is en hoeveel kansen hier liggen. Dat is goed voor Zeeland én leuk en handig voor jou! Daarom werkt EEZIE samen met De Zeeuwse Connectie om jou je examencadeau te kunnen geven.

In verbinding blijven

Eezie wil jongeren laten zien hoe leuk Zeeland is en hoeveel kansen hier liggen. Bedrijven bieden stages en (bij)banen aan. Onderwijsinstellingen zetten bijzondere opleidingen in de kijker. Door campagnes en acties kun je Zeeland beleven in zijn beste vorm. Voor voortgezet onderwijs, mbo en hbo ligt de focus binnen de eigen provincie, young professionals en Zeeuwse studenten buiten Zeeland ontmoeten elkaar bij meet-ups en vinden via Eezie de interessantste vacatures in Zeeland en de leukste events.